Gymnastik

Gymnastik er for dig, der vil træne din kropskontrol, styrke og balance eller bare vil holde det ved lige sammen med ligesindede.

Om du er til klassiske gymnastikøvelser, benhård styrkegymnastik eller leg og bevægelse med dit barn, har vi holdet til dig.

Alle hold træner i Ugerløse Skoles gymnastiksal.

 

Træning

Forældre/barn

For de helt små (2-4 år) og deres forældre. Der vil være sanglege, forhindringsbaner, klassiske gymnastikøvelser, kropskontrol m.m.
 
Træningstider:
Torsdag 17.00-17.50
 
Trænere:
Anders E. Juhl
 
Medtræner søges
 
 

Mix Motion

Klassiske gymnastikøvelser der holder dig stærk, smidig og i god form. For både mænd og kvinder der vil træne sammen med andre og holde formen ved lige.
 
Træningstider:
Mandag 19.00-20.00
 
Træner:
Susanne Dyrlund
 

Cross Gym

Gymnastik hvor vi laver masser af god træning med vores krop. Øvelserne varieres fra gang til gang, der benyttes f.eks. kettle bells, elastikker, store bolde, bænke og håndvægte.
 
Træningstider:
Onsdag 19.30-20.45
 
Trænere:
Rikke Grieger
 
Lise Andersen
 

Puslinge

Gymnastik for der 4-6 årige, uden forældre er med. Der vil være fuld fart på med forhindringsbaner, lege, fantasi, balancetræning m.m.
 
Træningstider:
Tirsdag 17.00-17.50
 
Trænere:
Jeannie Borsing
 
Ida Borsing
 

Tons og spring

Et hold hvor der er fuld knald på - masser af energi, lege, børne cross træning, vejrmøller og saltomortaler m.m. Så hvis du er 6-9 år og har lyst til at bruge din krop, er dette hold lige noget for dig.
 
Træningstider:
Onsdag 17.00-17.50
 
Trænere:
Lise Andersen og Rikke Grieger
 
Ida Broløs og Susanne W. Nielsen
 

Cross Gym Rigtige Mænd

Kun for mænd. Øvelserne varieres fra gang til gang, og vi laver masser af god træning hvor vi bruger voreskrop alene, men vi benytter også forskellige træningsredskaber som f.eks: kettlebells, elastikker, store bolde, bænke og håndvægte.

Træningstider:
Mandag 20:00-21:30
 
Trænere:
Bjørn Kryger Veng