Vil du starte et hold/ en aktivitet?

Har du lyst til at være træner på et hold, så kontakt os. Vi opretter aktiviteter indenfor mange forskellige idrætter og træningsarter. - Du sætter selv dagsordenen på holdet.

Vi tilbyder diverse inspirationskurser via DGI.

- kontakt Lise 22755152 /skriv til gymnastik@ugerloese-if.dk

Tilmelding til hold

Gymnastik og træning i sæsonen 2021-2022

Forældre/barn

For de 2-3 årige børn og deres forældre.
Vi laver lege hvor vi bruger vores fantasi, træner balance og muskler. F.eks. lege med faldskærm, bolde mv. På redskabsbanen træner vi grov-motorikken, og prøver kræfter med ”rutchebane”, ”tårnspring”, ”gå på line” mv. Forældrene hjælper til.

pris: 400 kr. pr. barn​​​​​​

Onsdage kl. 16.30-17.30
fra uge 37 2021 til marts 2022

Cecilie Dalsgaard

Mix Motion

Vi starter med opvarmning af led og muskler i hele kroppen. Derefter forskellige træningsøvelser der holder dig mobil, stærk, smidig og i god form. Pulsen kommer op, og vi hygger os sammen. For både mænd og kvinder der vil træne sammen med andre og holde formen ved lige.

600 kr. pr. deltager

Onsdage kl. 17.30-18.30

Susanne Dyrlund

Cirkeltræning

Efter en kort opvarmning, laver vi med forskellige styrke og konditionsøvelser hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi slutter af med udstrækning. Programmet varieres fra gang til gang og øvelserne er både med og uden træningsredskaber. F.eks. håndvægte, kettlebells, stepbænke og elastikker. Vi tilpasser øvelserne til niveau, formåen og evt. ”skavanker” -Derudover er det op til en selv hvor hårdt man går til den. Holdet træner udendørs ved klubhuset så længe vejret tillader det. Derefter rykkes ind i gymnastiksalen.

100 kr. pr. deltager i årligt indmeldelsesgebyr. Derefter 25 kr. pr. træning på mobile pay.  (Indmelding giver også mulighed for at gå til Cross Gym M/K.)

Torsdage kl. 19-20.10
Vi træner hele året - kig forbi

Nicole Axkær og Lise Andersen

Puslinge

For de 4-5 årige børn som kan være i salen uden mor og far.
Vi laver forskellige lege og idrætsaktiviteter. Måske også lidt acrobatik eller boldspil. Det vigtigste er at vi får trænet vores krop mens vi laver noget der er sjovt. Vi bygger også redskabsbane eller laver aktiviteter på air-tracken.

400 kr. pr. barn

Tirsdage kl 16.30-17.30

Anders Juhl

Børne Cross Gym 0.-3. kl

Vi laver lege, sjov og idrætsaktiviteter til aldersgruppen. Vi stjæler gerne fra andre idrætsgrene. Vi træner vores muskler med forskellige styrkeøvelser i børnehøjde, og lærer at beherske vores krop. Sæsonen starter med udendørstræning ved multibanen. Når det bliver for koldt til at være ude, flytter vi i gymnastiksalen. Her bygger vi også redskabsbaner eller laver aktiviteter på air-tracken.

400 kr. pr. barn

Mandage kl. 16.30-17.30

Bjørn Krÿger Veng og hjælpetrænere Maja og Emilia

Cross Gym M/K

Styrke og konditionstræning for hele kroppen. Øvelserne varieres fra gang til gang, og vi laver masser af god træning hvor vi bruger vores krop alene, eller træningsredskaber som f.eks: kettlebells, traktordæk, medicinbolde mv. Øvelserne skaleres i 3 niveauer. Holdet træner udendørs ved klubhuset så længe vejret tillader det. Derefter rykkes ind i gymnastiksalen.

100 kr. pr. deltager i årligt indmeldelsesgebyr. -  Derefter 25 kr. pr. træning på mobile pay.
Indmelding giver også mulighed for at gå til cirkeltræning.)

Mandage 19.40-20:55
Vi træner hele året - kig forbi