Gymnastik

Gymnastik er for dig, der vil træne din kropskontrol, styrke og balance eller bare vil holde det ved lige sammen med ligesindede.

Om du er til klassiske gymnastikøvelser, benhård styrkegymnastik eller leg og bevægelse med dit barn, har vi holdet til dig.

Alle hold træner i Ugerløse Skoles gymnastiksal.

 

Træning

Forældre/barn

For de helt små (2-4 år) og deres forældre. Der vil være sanglege, forhindringsbaner, klassiske gymnastikøvelser, kropskontrol m.m.
 
Træningstider:
Torsdage kl. 17.00-17.50
 
Trænere:
Ditte S. B. Trinderup
 
Anders E. Juhl
 
 

Mix Motion

Klassiske gymnastikøvelser der holder dig stærk, smidig og i god form. For både mænd og kvinder der vil træne sammen med andre og holde formen ved lige.
 
Træningstider:
Mandage kl. 19.00-20.00
 
Træner:
Susanne Dyrlund
 

Cross Gym

Gymnastik der giver musklerne kamp til stregen. Der trænes hård fysisk træning med eksempelvis kettle bells. Hvis du godt kan lide, virkelig at kunne mærke, at du har fået noget for pengene, skulle du prøve dette.
 
Træningstider:
Onsdage kl. 19.30-20.30
 
Trænere:
Rikke Grieger
 
Lise Andersen
 

Puslinge

Når man er pusling (5-6 år), har man vinket farvel til sine forældre og skal til at stå på egne ben. Der vil være gymnastik med fuld fart på, forhindringsbaner, balancetræning, afslapning og meget mere.
 
Træningstider:
Tirsdage kl. 17.00-17.50
 
Trænere:
Annika Hansen
 
Natalie Hansen

Mini Tons

Et hold hvor der er fuld knald på - masser af boldspil, lege, springgymnastik m.m. Så hvis du er 6-8 år og har masser af krudt i bagdelen, er dette hold lige noget for dig.
 
Træningstider:
Onsdage kl. 17.00-17.50
 
Trænere:
Michael Bornholm
 
Frida N. Nielsen
Anna Hjerl