Gymnastik

Vi søger forældrehjælpere til Børne cross gym og Puslinge

Grundet COVID 19, har vi brug for ekstra voksne til at hjælpe med afspritning af hænder og rekvisitter, til at hjælpe med at holde afstand, og i det hele taget sikre en god afvikling af vores aktiviteter

- Meld dig hos træneren eller ring til Lise 22755152 /skriv til gymnastik@ugerloese-if.dk

 

Træning

Forældre/barn

En dejlig time hvor de helt små poder (2-4 år) er sammen med deres forældre. Der vil være lege, sanglege, forhindringsbaner, klassiske gymnastikøvelser, motoriske basisøvelser, kropskontrol, alderssvarende tumleøvelser m.m.
 
Træningstider:
aftales nærmere 
 
Trænere:
TRÆNER SØGES

Mix Motion

Klassiske gymnastikøvelser der holder dig stærk, smidig og i god form. For både mænd og kvinder der vil træne sammen med andre og holde formen ved lige.
 
Træningstider:
Mandag 18.30-19.30 
 
Træner:
Susanne Dyrlund
 

Vil du starte et hold?

Har du lyst til at være træner på et hold, så kontakt os. Vi opretter aktiviteter indenfor mange forskellige idrætter og træningsarter. - Du sættter selv dagsordenen på holdet. 
 
Vi tilbyder diverse inspirationskurser via DGI.
 
Træningstider:
aftales nærmere
 
Trænere:
TRÆNER SØGES
 

Puslinge

Gymnastik, Idræt, leg og fantasi for 4-5 årige piger og drenge. - Vi bruger vores krop og træner vores muskler og motorik. - Redskaber, rekvisitter og musik er også med. 

Træningstider: 
Onsdage kl 16.30-17.30

Trænere:
Bjørn Krÿger Veng og Anders Juhl
 
FORÆLDREHJÆLPER SØGES

Børne Cross Gym

Et hold for børn der går i 0.-3. klasse.  Børnene får rørt sig og prøvet kræfter med sig selv - Vi laver børne cross træning med forskellige lege og idrætsaktiviteter. Vi skal også bruge redskaberne.
 
Træningstider:
Mandage kl. 16.30-17.30
 
Trænere:
Bjørn Krÿger Veng og hjælpetræner Sofie
FORÆLDREHJÆLPER SØGES
 

Cross Gym M/K

Øvelserne varieres fra gang til gang, og vi laver masser af god træning hvor vi bruger voreskrop alene, men vi benytter også forskellige træningsredskaber som f.eks: kettlebells og traktordæk

 

Træningstider:
Mandage 19.40-20:55
 
Træner:
Bjørn Kryger Veng